Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Rezanci z morskimi sadeži

Na olju prepražimo sesekljano čebulo, dodamo strt česen in morske sadeže. Nekoliko prepražimo, dodamo pelate ali šalšo, prilijemo fond in vino, dodamo začimbe ter prevremo. Dodamo napol kuhane rezance. Kuhamo, da se rezanci zmehčajo. Po potrebi zalivamo z vodo ali fondom (jed mora biti sočna). Na koncu dodamo maslo, parmezan in peteršilj. Po želji lahko pelate oziroma šalšo opustimo.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    30 minut

    Količine za 4 osebe:

    60 dag očiščenih morskih sadežev

    32 dag rezancev

    5 dag oljčnega olja

    1,5 dl belega vina

    10 dag čebule

    4 stroki česna

    10 dag paradižnikovih pelatov ali šalše

    ribji fond po potrebi

    sol

    poper

    lovorjev list

    rožmarin

    sesekljan

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/ff40da65aaf45f55d00759b05d5ecabd.jpg
Cerkve in samostani
cache/resized/0da082dadf5d9d8900268a734cc367fd.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/8fbda58407092acf0f82c48bf0198024.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/297013aec5d82987697c70052b65a601.jpg
Cerkve in samostani
cache/resized/4e9e6715c6591325828bb31780e7f15d.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/1abcf96731c750629e18e125f8565cc4.jpg
Pisana zgodovina

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 163 gostov in ni članov .

Top