Priprava (za 1. in 2.):
Moko z ostalimi naštetimi sestavinami zmešamo in dobro zgnetemo. Testo nato na fino razvaljamo, razrežemo na trake in oblikujemo po želji. Ocvremo v vročem olju in še tople posipamo s sladkorjem.
Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.
Za ogled kliknite na spodnji gumb.
Priprava (za 1. in 2.):
Moko z ostalimi naštetimi sestavinami zmešamo in dobro zgnetemo. Testo nato na fino razvaljamo, razrežemo na trake in oblikujemo po želji. Ocvremo v vročem olju in še tople posipamo s sladkorjem.
1.
Potrebujemo:
½ kg bele moke, ščepec soli, 3 jajca, 20 g svinjske masti ali masla, 30 g sladkorja, kozarček tropinovca, naribano lupino ene limone, olje za cvrtje (nekoč so jih cvrli na svinjski masti) in sladkor za posipanje.
2.
Potrebujemo:
½ kg bele moke, 40 g masla, 3 žlice sladkorja, belo vino, 2 jajci, olje za cvrtje, sladkor za posipanje.
Na strani je 186 gostov in ni članov .