Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Kislo zelje s piščancem

Čebulo dobro sesekljamo, slanino zrežemo na kockice, zelje na hitro splaknemo s hladno vodo. V ponev vlijemo malo olja in na hitro popečemo piščančja bedra, ki smo jih prej osolili. Nato vzamemo meso iz ponve in ga damo na toplo. V olju od pečenja popražimo čebulo, da postekleni, dodamo slanino, še malo popražimo nato dodamo še kislo zelje, lovorjev list, česen in sol. Vse skupaj prepražimo in zalijemo z vodo. Zelje cca. 1/2 ure počasi dušimo, po potrebi dodajamo vodo. Ko se zmehča, na njega naložimo popečena bedra tako, da je koža obrnjena gor. Vse skupaj položimo v naprej ogreto pečico na 200 stopinj in pečemo cca. 1 uro.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    70 minut

    500 k kislega zelja

    50 g pečene slanine

    1 čebula (ne prevelika)

    4 piščančja bedra

    1/2 žlički začimb

    1 strok česna

    1 lovorjev list

    olje

    sol

    poper

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/ff40da65aaf45f55d00759b05d5ecabd.jpg
Cerkve in samostani
cache/resized/0da082dadf5d9d8900268a734cc367fd.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/8fbda58407092acf0f82c48bf0198024.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/297013aec5d82987697c70052b65a601.jpg
Cerkve in samostani
cache/resized/4e9e6715c6591325828bb31780e7f15d.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/1abcf96731c750629e18e125f8565cc4.jpg
Pisana zgodovina

Na strani je 34 gostov in ni članov .

Top