Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Bobiči s pršutom

V loncu kuhamo fižol in pršutovo kost, ki smo jo prej očistili in prekuhali. Dodamo
pešt (sesekljana slanina, česen in peteršilj). Ko pa je fižol že skoraj kuhan, dodamo
mlado koruzo. Če uporabljamo konzervirano koruzo, jo lahko dodamo kasneje. Nato
dodamo na kocke zrezan krompir. Ko je vse kuhano, izvlečemo pršutovo kost in
očiščeno meso vrnemo v juho. Krompir zgnetemo in začinimo po lastnem okusu.

PeštPešt

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    70 minut

    Količine za 5-6 oseb:
    40 dag mlade koruze, 25 dag rjavega fižola, 50 dag krompirja, 10 dag slanine, pršutova
    kost, 3 dag česna, peteršilj, sol, poper.

  • ENROLL_THIS_COURSES
  • Ti bobiči ravno niso bobiči s pršutom, uporabimo pa morebitni pršut do konca. In seveda upoštevamo, da mora za dobre bobiče "stopiti svinja" vanje. Pomagamo si lahko tudi s prekajenim mesom (npr. rebrca) ali pa prekajenimi mesenimi klobasami.

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 177 gostov in ni članov .

Top