Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit
Kuharski nasveti

Kuharski nasveti (6)

Kako pripravimo ribjo osnovo ali ribji fond?

V lonec (najbolje čim širši in ne previsok) damo le toliko vode, da je pokrito dno. Ko voda zavre, do polovice posode natresemo pod mrzlo vodo

Pri pripravi jedi iz surovih rib je vedno pomembno, da uporabimo čim bolj svežo ribo.

Svežo ribo boste prepoznali po nekaj značilnih znakih:

Pri pripravi jedi se uporabljajo mehanski, toplotni in dopolnitveni postopki.

Začetki kuhanja segajo v čas, ko je človek odkril ogenj. Takrat se je začela toplotna obdelava mesa. Meso je pekel na vročih kamnih in

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 231 gostov in ni članov .

Top