Nahajamo se v Marezigah, v Slovenski Istri, na vrhu 300 metrov visokega griča s prekrasnim pogledom na morje in Koper, od katerega smo oddaljeni 10 kilometrov.
Naš rod tu živi in obdeluje zemljo že več stoletij, zato dajemo velik poudarek tradiciji in sonaravnemu načinu poljedelstva. Zato smo se tudi odločili za ekološko kmetijstvo in se med prvimi v Sloveniji vključili v kontrolo že leta 1999.Trudimo se pridelati zdravo hrano za nas in za vse ki nas obiščejo.
BELO VINO: suho belo Malvazija 2012, odprto
RDEČE VINO: suho rdeče Refošk 2012, odprto;
suho rdeče Cabernet sauvignon 2009, stekl. 0,75 l;
sladko rdeče Cipro 2012, stekl. 0.5 l
OLJE: ekstra deviško oljčno
MOKA: Pšenična krušna,bela ali polnozrnata
SADJE: kakiji, fige, češnje
ZELENJAVA: samo zimska (rdeč radič, endivja, ohrovt, brokoli ...)
Vir:
http://www.parkdragonja.org/trznica