Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Gym Bo Fit

Izola – Poleg pravilne prehrane je rešitev za lepo postavo, za katero stremi malodane vsaka predstavnica nežnejšega spola, tudi rekreacija.

Obisk fitnesa je lahko v teh jesenskih dneh, ko vremenske razmere otežujejo rekreacijo v naravi, prava rešitev. Toda zakaj bi se z oblikovanjem telesa mučile pred pogledi radovednih moških? V Izoli, na Rudi,že poldrugo leto deluje rekreacijski center za ženske Gym bo fit, v katerega, zanimivo, moškim vstop ni dovoljen…

Ideja o rekreacijskem centru, v katerega bi imele vstop samo ženske, se je pred slabima dvema letoma porodila nekdanjemu poklicnemu nogometašu, Koperčanu Bošku Boškoviču in njegovi ženi Meliti, nekdanji poklicni košarkarici, ki sta tudi po zaključku športnih karier želela ostati v tesnem stiku s športom. »Pravzaprav je za vse kriva Melita, ki mi je nekega dne, ko sem se odpravljal na rekreacijo , rekla: Kam naj pa jaz grem? Moški imate na voljo nogomet, tenis, košarko … Kaj pa ženske? Takrat sem pomislil: zakaj pa ne bi z ženo odprla rekreacijskega centra, ki bo namenjen samo ženskam?« nam je nastanek ideje o odprtju prvega ženskega fitnesa v Sloveniji pojasnil Boškovič.

Nekateri niso verjeli v uspeh takšne zamisli, po letu in pol dela ženskega fitnesa pa lahko njegova ustvarjalca z veseljem povesta, da je bil to zadetek v polno. »Ženske se rade volje prihajajo rekreirat v svojo oazo. Kar 70 odstotkov obiskovalk se je prav pri nas prvič srečalo s to obliko rekreacije. Tukaj imajo svoj mir, zavarovane so pred radovednimi pogledi moških, ki so sicer pogostejši obiskovalci fitnes centrov,« pojasnjuje Boškovič. Starost obiskovalk se giblje od 15 do 60 let.

Rekreacijski center za ženske
Polje 21
6310 Izola

T: +386 31 539 059 (Melita)
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
W: www.gymbofit.com


Vir:
http://www.izola.eu/index.php?page=documents&item=94&tree_root=5
http://www.gymbofit.com/index.html

 

Additional Info

  • Vrsta ponudbe: fitness in aerobika
  • naziv informatorja: M.A.A.B. d.o.o.
  • naslov: Polje 21
  • Pošta: 6310 Izola
  • Telefon: np
  • GSM: 031 539 059
  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Read 1617 times ponedeljek, 12 september 2016 06:54