Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Mesne polpete s peperonato

Mesne polpete: Meso zmeljemo, prav tako zmeljemo v mleku namočen in dobro ožet kruh. Dodamo sesekljana česen in peteršilj, jajce, sol in poper. Vse dobro zmešamo. Oblikujemo polpete, jih pomokamo in spečemo na oljčnem olju. Serviramo jih s peperonato. Peperonata: Zelenjavo očistimo in narežemo na koščke. Na oljčnem olju prepražimo na tanke lističe narezano čebulo, dodamo strt česen, papriko, jajčevce, bučke in peteršilj. Prilijemo nekaj vode ali juhe in premešamo. Nato dodamo na koščke narezan zrel in olupljen paradižnik, sol in poper ter na zmernem ognju dušimo, dokler se zelenjava ne zmehča. Peperonati lahko dodamo tudi na kocke narezan kuhan krompir.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    40 minut

    Količine za 5 oseb: Mesne polpete: 40 dag mletega govejega ali telečjega in svinjskega mesa, 40 dag starega kruha, mleko, 3 stroki česna, sesekljan peteršilj, jajce, 5 dag oljčnega olja. Peperonata: 20 dag jajčevcev, 20 dag bučk, 25 dag paradižnika

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 115 gostov in ni članov .

Top