Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Pršut v vinski omaki s pisano polento

Ne preveč tanke rezine pršuta opečemo na oljčnem olju z obeh strani. Dodamo moko, premešamo, prilijemo vino, dodamo začimbe in med mešanjem še malo pokuhamo.
Serviramo s polento. Pisano polento pripravimo iz koruzne polente in polente iz pšeničnega zdroba. Belo polento skuhamo iz 10 dag pšeničnega zdroba, trikrat toliko vode, kot je zdroba, 2 dag
oljčnega olja in soli. Iz enakih količin pripravimo tudi koruzno polento. V pomaščen model damo najprej belo, nato rumeno polento. Pustimo, da se nekoliko strdi, zvrnemo na desko in narežemo na rezine.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    20 minut

    Količine za 5 oseb:

    40 dag mladega pršuta

    8 dag oljčnega olja

    žlička moke

    2 dl malvazije

    poper

    rožmarin

    šetraj

    žajbelj

    timijan

    origano.

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/e5637b3a615ded840978cd9ed37b0010.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/fc2ab97706a96ea0e585f3d1ed7a8c64.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/0f8d857ff839f3c1e1c0ac1d3482e7c3.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/bfb809edd8ae264dbbcf068bf9cfa74b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/395d4aab138ba9b7ba2aca1261c6a61a.jpg
Galerije, muzeji

Na strani je 77 gostov in ni članov .

Top