Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Hobotnica v solati

Očiščeno hobotnico kuhamo, da se zmehča. Pustimo jo, da se ohladi v vodi, v kateri se je kuhala. Ohlajeno narežemo na koščke, dodamo sesekljan česen in peteršilj, sol, poper, oljčno olje, kis in vino po okusu ter rahlo premešamo. Solato mariniramo čez noč. Serviramo jo z rezinami limone.

Additional Info

  • Čas priprave:: 60 minut
  • Sestavine:

    Količine za 5 oseb:

    1 kg hobotnic

    10 dag oljčnega olja

    3 stroki česna

    sol

    poper

    peteršilj

    po okusu blag kis in belo vino

    1 limona

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 59 gostov in ni članov .

Top