Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Paradižnik nadevan s piro in tunino

Paradižnike operemo, posušimo in jim z ostrim nožem odrežemo zgornji del, ki se ga drži pecelj. Odrezani del prihranimo. Z majhno žlico izdolbemo paradižnikom sredico tako, da dobimo štiri votle paradižnikove lupine. V skledi pomešamo piro in tunino (skupaj z oljem iz pločevinke). Nadeva ni treba soliti, saj je tunina zadosti slana. S tako pripravljenim nadevom napolnimo paradižnikove lupine, ki jih pokrijemo z odrezanim vrhnjim delom paradižnika. Rdečo čebulo olupimo in narežemo na kolobarje. Na vsak krožnik damo nekaj kolobarjev čebule, nadevan paradižnik, vse pokapamo z deviškim oljčnim oljem, solimo in popopramo. Ponudimo kot hladno predjed.

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    40 minut

    4 srednje veliki čvrsti paradižniki

    pire kuhane v sopari

    (140 g) tunina v oljčnem olju(120 g)

    rdeča čebula

    morska sol

    sveže mleti črni poper

    deviško oljčno olje

  • ENROLL_THIS_COURSES

Novo na portalu

cache/resized/e5637b3a615ded840978cd9ed37b0010.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/fc2ab97706a96ea0e585f3d1ed7a8c64.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/0f8d857ff839f3c1e1c0ac1d3482e7c3.jpg
Zgodbe (in spomini)
cache/resized/bfb809edd8ae264dbbcf068bf9cfa74b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/395d4aab138ba9b7ba2aca1261c6a61a.jpg
Galerije, muzeji

Na strani je 25 gostov in ni članov .

Top