Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Porov narastek

Por prevremo, odcedimo in ohladimo. Vmešamo bešamel, sir, sol, poper in muškatni orešček, lahko tudi malo česnovega prahu. Dodamo rumenjak za rumenjakom in mešamo. Nazadnje vmešamo sneg beljakov. Pekač namažemo z maslom, potresemo s kruhovimi drobtinami in vanj stresemo narastek. Pečemo na 180 stopinj. Pečenega postrežemo s solato.

Additional Info

  • Čas priprave:: 60 minu
  • Sestavine:

    30 dag očiščenega in na rezine narezanega pora

    3 jajca

    3 žlice bešamela

    1 žlica naribanega sira

    sol

    poper

    in malo muškatnega oreščka

    1 žlica masla

    1 žlica kruhovih drobtin

Read 1224 times ponedeljek, 24 april 2017 10:15

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 34 gostov in ni članov .

Top