Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Ohrovt v parmezanovem testu

Brstični ohrovt kuhamo 5 minut v ekonom loncu. Odcedimo, solimo ter ga zložimo v pekač, ki smo mu dodali 2 žlici oljčnega olja. Raztopljenemu maslu dodamo moko s pecilnim praškom, parmezan, sol in mleko. Gladko premešamo ter prelijemo z ohrovtom. Pečemo 15 - 20 minut v ogreti pečici na 200 stopinj.

Additional Info

  • Čas priprave:: 40 minut
  • Sestavine:

    1/2 kg brstičnega ohrovta

    voda

    Parmezanovo testo:

    6 zvrhanih žlic moke

    6 dag masla

    noževa konica pecilnega praška

    6 žlic sveže naribanega parmezana

    3,5 dl mleka

    sol

Read 1000 times ponedeljek, 24 april 2017 10:14
More in this category: « Porov narastek Fižolova solata »

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 468 gostov in ni članov .

Top