Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Jajčevci iz pečice

Jajčevce operemo, prepolovimo in izdolbemo sredico - pazimo, da jerob debel okoli 1 cm. Paradižniku izstisnemo semenje in olupimo ter  ga drobno sesekljamo. Sredico jajčevca tudi dobro nasekljamo in zmešamo s paradižnikom. Dodamo nekaj na kocke narezne slanine in feta sir. Dodamo začimbe, solimo in poporamo. V maso dodamo še eno ali dve žlici oljčnega olja.

Napolnimo jajčevce in jih naložimo v pekač. Pečemo jih od 40 do 60 minut. 10 minut pred koncem pečenja položimo na jajčevce rezino sira.

Additional Info

  • Čas priprave:: 60 minut
  • Sestavine:

    3 jajčevci

    2 paradižnika

    slanina

    feta sir

    začimbe (bazilika, origano, timijan, peteršilj)

    sol

    poper

    oljčno olje

    6 rezin sira

Read 1091 times četrtek, 30 november 2017 10:19

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 116 gostov in ni članov .

Top