Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Fuži

Na mizo ali desko damo kupček moke na sredi pa napravimo vdolbino. Vanjo damo jajca, olje, sol in malce vode in vse dobro zgnetemo. Nato testo razvaljamo in ga razrežemo na kvadratke pr. 4 x 4 cm velike. Dva nasprotna vogala damo skupaj in jih s prsti stisnemo, da se sprimejo. Testo lahko navijemo tudi z držalom kuhalnice ali kakšno palčko.Kuhamo jih v slani vodi približno 10 min. Ponudimo jih z oljem posipane s parmezanom, naribanimi tartufi, pršutovo omako, divjačino,zajčjim golažem, gobovo omako itd. Vir: Recepti Alberta Pucerja v Gastronomski vodnik po Mestni občini Koper (pdf) 

  • EXTRA_FIELDS_PRICE
    40 minut

    400 g bele moke

    2 jajci

    3 žlice olivnega olja

    ščepec soli

    voda

  • ENROLL_THIS_COURSES
  • Fuži so doma narejene testenine, ki jih ponudimo z različnimi omakami.

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 485 gostov in ni članov .

Top