Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Brancin na kuhani zelenjavi s črnimi tartufi

Na močnem olju v ponvi z debelejšim dnom pogrejemo žlico ali dve oljčnega olja in ko je vroč, nanj položimo fileje brancina s kožno stranjo navzdol. Pečemo približno 2 minuti oz. toliko časa, da kožico zlatorjavo zakrkne, nato ga obrnemo in pečemo še 2 minuti na drugi strani. Čas pečenja je odvisen od debeline fileja, vendar naj bi te 4 minutke ustrezale. Solimo ga z grobo soljo in popramo.

Zelenjavo očistimo in narežemo na majhne kocke. Te skuhamo v rahlo osoljeni vodi.

File brancina položimo na kuhano zelenjavo in mu dodamo rezane črne tartufe.

Vir:

http://tartufi.so/brancin-s-crnimi-tartufi

 

Additional Info

  • Čas priprave:: 30 minut
  • Sestavine:

    4 očiščene fileje brancina,

    oljčno olje,

    grobo sol in sveže zmleti poper,

    rezane črne tartufe,

    poljubno zelenjavo (krompir, zelena, buča ..)

  • Kratek opis: Če želimo močno aromatično jed lahko vse skupaj pokapljamo z oljčnim oljem s tartufi.

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 103 gostov in ni članov .

Top