Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Mušole na buzaru

Priprava:
Očiščene mušole damo v kozico in na močnem ognju kuhamo, dokler se ne odprejo. Neodprte izločimo. Dodamo oljčno olje, sesekljan peteršilj in česen, drobtine, poper. Vse dobro premešamo, dolijemo belo vino in še nekoliko pokuhamo.

Additional Info

  • Čas priprave:: 40 minut
  • Sestavine:

    Potrebujemo:
    Mušole, oljčno olje, belo vino (malvazijo), sesekljan peteršilj in česen, drobtine ter poper.
    Mušole na buzaro lahko pripravimo tudi z dodatkom šalše.

  • Kratek opis: MUŠOLE- Noetove barčice . Za vse tiste, ki ne poznajo te školjke... Odlikuje jo enostavna priprava, izjemen okus in vonj po svežem iz morja...

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Recepti

  • Ribje jedi
    Ribje jedi
  • Mesne jedi
    Mesne jedi
  • Zelenjavne jedi
    Zelenjavne jedi
  • Testenine
    Testenine
  • Marmelade, sokovi, sladice
    Marmelade, sokovi, ...

Na strani je 208 gostov in ni članov .

Top