Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

HomeExchange

HomeExchange je odličen primer koncepta zamenjave, kjer lahko izkoristite svojo vikendico, apartma ali lastno stanovanje takrat, ko sami niste v njem. Sprejeti nekoga v vaše stanovanje in oditi k njim v istem ali različnem časovnem obdobju, vse je stvar dogovora.

HomeExchange.com je največji svetovni portal za izmenjavo nepremičnin z namenom brezplačne namestitve. V svetu delitvene ekonomije, je model zamenjave tistega, kar imamo, za nekaj povsem drugačnega, v vse večjem vzponu.

Na Home Exchangeu je bilo pred petimi preko 65.000 nepremičnin za zamenjavo. To je blagovna znamka, ki obstaja že več kot 25 let. Iz leta v leto ji zaupa na tisoče starih in tisoč novih članov, ki so sprejeli koncept zamenjave in ga uporabljajo tudi večkrat letno. Ko prvič postanete član in vplačate članarino, imate na izbiro neomejeno število zamenjav. Uporabite jih lahko kolikokrat želite in s komerkoli želite, oziroma s člani in nepremičninami, ki so vam zanimive.

Na Hrvaškem je bilo že pred leti preko 400 članov. Med njimi so tudi taki, ki so se zamenjali že preko 10 krat.

Na Hrvaškem je ogromno število vikendic in apartmajev, ki vsakodnevno še narašča. Ko se konča sezona, vsi tožijo, kaj pa sedaj. Ampak te svoje vikendice in apartmaje bi prav lahko ponudili na izmenjavo, lahko bi odpotovali tudi sami, poslali koga od svojih na smučanje ali letovanje in tako ustvarili še dodatno vrednost. No, verjetno je potrebno še nekaj časa, da se ljudje odprejo temu konceptu in presežejo predsodke glede neznanega.

Med ponudbami najdete vse mogoče, ne le vil in velikih stanovanj. Slike nepremičnin so različne. Med njimi so nepremičnine, ki se sicer oddajajo in njihove slike izgledajo „wow“, kar pa ne pomeni, da ne morete zamenjati z njimi, ker menite, da bi naj bilo vaše stanovanje premajhno ali neatraktivno, ali samo vikendica, česar se veliko ljudi boji, pa sploh ni odločilnega pomena. Vse je stvar vaše osebne predstavitve, pristopa, komunikacije, izpostavljanja nečesa posebnega pri vaši nepremičnini, česar nima nihče drug in prepričana sem, da se boste zamenjali.
Menjava se dogovarja online. Ko se včlanite, urejate svoj oglas, profil, dodajate slike in vpisujete tekst. Na strani v rubriki «how it works» lahko v treh korakih izveste, kako priti do zamenjave. Torej, poglejte: https://www.homeexchange.com/hr/how-it-works/.

Članarina je vaša vstopnica v svet zamenjav, od vas je odvisno, koliko boste aktivni v dogovarjanju in izmenjavi. Potem, ko ste uredili svoj oglas in profil, napoči čas za pregledovanje ponudb v tistem delu sveta, kamor želite oditi. Vzporedno z vašim iskanjem bodo prihajala povpraševanja za vašo ponudbo, na katera odgovarjate pozitivno ali negativno preko sistema, oziroma vašega profila na strani. S klikom na želeno destinacijo ter določeno hišo ali stanovanje dobite prvi vtis, o kakšni nepremičnini je govora, za koliko oseb je primerna, kaj je blizu, koliko zamenjav so že imeli člani.

Že tu, z besedilom in sliko, dobite za začetek precej informacij, v nadaljnji komunikaciji pa vedno več, vse dokler se ne dogovorite za zamenjavo, ki se tudi potrdi v sistemu online. Kdaj, s kom in kje se boste zamenjali, se dogovarjate popolnoma samostojno, kot tudi o možnosti, za koliko časa. V svetu se je opravilo že preko milijon zamenjav. Na tisoče je tistih, ki želijo k nam, in Hrvaška je še kako popularna destinacija.

Slovenija ima velik potencial za koriščenje homeexchange.com portala za zamenjavo. Njen turizem je usmerjen na celo leto in to zelo aktivno, tako, da lahko pride nekdo k nam na smučanje, obišče jezera ali le za vikend v Ljubljano ali Maribor. Slovenci so zelo športno aktivni in zelo pogosto odhajajo nekam za vikend, zato so vikend zamenjave lahko idealne za bližnje destinacije, pa tudi daljne, odvisno od želja in možnosti. Trenutno je pri nas 26 nepremičnin za zamenjavo (povezava https://www.homeexchange.com/hr/search/Slovenija), se pravi tistih 26, ki so razpoložljive in katerih člani so se že zamenjali s kom po svetu ali se to nameravajo.

Med ponudbami so tako stanovanja in hiše v Mariboru, Ljubljani, blizu smučišč ali v Kopru. So tudi v majhnih mestih in ne samo v centru mest, tudi naši člani ne želijo biti vedno v mestnem centru.

Vir:https://pag.si/odlicna-ideja-homeexchange/

Read 263 times

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 215 gostov in ni članov .

Top