Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Mini nasveti za lastnike apartmajev

Kakšne (osnovne) napake delajo lastniki apartmajev? Zakaj bi lagali svojemu morebitnemu gostu? Poskrbite za red in čistočo! Ne bodite vsiljivi, vsekakor pa bodite prijazni. Predstavite svoj kraj. In ne pozabite, da se pri denarju vse konča …

Apartma. Kako do ustreznega apartmaja? Danes obstaja več „kanalov“ kjer lahko izberete svoj dolgo načrtovani in komaj dočakani dopust. Nekateri se poslužujejo turističnih agencij, ker pravijo, da se tako počutijo bolj varne, ker si lahko plačajo riziko odpovedi dopustovanja in naj bi bile lokacije in ponudbe preverjene. Žal temu ni vedno tako, saj smo slišali že mnogokrat, da je dopustnik kupil mačka v žaklju.

Vedno več ljudi pa svoj dopust načrtujejo s pomočjo vseh družbenih kanalov in portalov, ki jih nudi svetovni splet. Predvsem mlajšim generacijam je ta način bolj udoben in tudi racionalen glede časa, ker lahko svoj dopust rezervirajo kar doma iz kavča.

Marsikdo pa ima še vedno pomisleke glede tega, saj se bojijo, da bodo po domače rečeno opeharjeni. Sama rezerviram naš dopust že nekaj let kar preko spleta. Do sedaj sem imela vedno srečo, da sem za ugodno ceno dobila tudi temu primerno ponudbo oz. celo še več. Torej imam zelo dobre izkušnje s spletnimi rezervacijami. Res pa je, da več dni pregledujem vse možne ponudbe, jih primerjam med seboj, pregledujem ocene in komentarje predhodnikov, ki so že izbrali dane ponudbe …

Torej si vseeno vzamem čas, a mi je bolj udobno to preverjati doma kot pa iti na turistično agencijo. Pa na spletu najdem več različnih in raznolikih ponudb, ki jih na agenciji sploh nimajo. Plus, na spletu najdem tudi najbolj skrite kotičke, ki jih na agenciji ni mogoče dobiti. Agencije v večini ponujajo najbolj obiskane destinacije, ki pa meni niso všeč. Jaz si na dopustu ne želim vrveža okoli sebe in želim veliko miru ter možnosti raziskovanja okolice. Zato je zame in za mojo družino splet najboljša rešitev.

Žal poznam tudi ljudi, ki so rezervirali svoje dopustovanje preko spleta, pa so bili zelo razočarani. Na spletu so videli čudovite slike pokrajine, plaže, urejenega apartmaja, a ko so prišli na kraj, kjer so imeli rezervirano, so bili razočarani. Morja ni bilo blizu, okolica neurejena, apartma v razsulu, neočiščen in razpadajoča notranja oprema. Ja, nič kaj prijetna situacija.

Na tem mestu bi pozvala vse lastnike apartmajev, da bi bilo prav, da ste pazljivi na določene stvari oz. se prilagodite potrebam trga, torej vašim gostom, vsem turistom.

Več pa na tej povezavi

Ps. Preberite sorodno vsebino, tekst z naslovom: Apartma naj bo udoben, čist in lep.

Vir: https://pag.si/mini-nasveti-za-lastnike-apartmajev/

Read 257 times

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 525 gostov in ni članov .

Top