Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Vabilo na dogodek Projekti na FKPV

V četrtek, 24. 1. 2023, bo na Fakulteti za komercilane in poslovne vede potekal dogodek Projekti na FKPV.

Začel se bo ob 16.30 in bo trajal predvidoma do 18. ure. Spremljate ga lahko v prostorih FKPV (Lava 7 v Celju, 1. nadstropje v predavalnici I/1) ali preko spletne povezave, ki jo prejmete po prijavi na dogodek (kontakt 03 4285 556).

Na FKPV se bosta v okviru operacije Inovativne rešitve za krajše dobavne poti, pridobljene na osnovi javnega razpisa Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023, februarja oziroma junija začela izvajati dva projekta v skupni vrednosti 31.100 €:
- projekt A: »Analiza dejavnosti in zasnova spletišča za krajšo dobavno pot gradbenih storitev«, ki bo trajal 3 mesece ter
- projekt B: »Vzpostavitev enotnega informacijskega sistema za krajše dobavne poti Slovenske Istre«, ki bo trajal 5 mesecev.

Prijavitelj operacije je Fakulteta za komercialne in poslovne vede, projektni partnerji pa poleg 11 študentov še gradbeno podjetje Marjan Vocovnik s. p. in organizacija Traven, zavod za ohranjanje kulturne dediščine in razvoj podeželja. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, delno pa Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije.

Na dogodku bo predavateljica podjetništva in trženja na FKPV ter vodja operacije mag. Petra Vovk Škerl poleg preteklih projektnih izkušenj predstavila oba letošnja projekta ter njun pomen za projektne partnerju in lokalno okolje.

Vljudno vabljeni!

 logotipi inovativne rešitve 2

Read 181 times petek, 20 oktober 2023 22:17

Na strani je 301 gostov in ni članov .

Top