Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Vabilo na dogodek Inovativne rešitve za krajše dobavne poti.

V četrtek, 31. 8. 2023, bo na Fakulteti za komercilane in poslovne vede potekal dogodek Inovativne rešitve za krajše dobavne poti.

Začel se bo ob 16.30 in bo trajal predvidoma do 18. ure. Spremljate ga lahko v prostorih FKPV (Lava 7 v Celju, 1. nadstropje v predavalnici I/1) ali preko spletne povezave, ki jo prejmete po prijavi preko spletnega obrazca na www.fkpv.si/inovativneresitve.

Na FKPV se v okviru operacije Inovativne rešitve za krajše dobavne poti, pridobljene na osnovi javnega razpisa Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023, zaključujeta dva projekta v skupni vrednosti 31.100 €, ki se izvajata od 1. 4. 2023 do 31. 8. 2023:
- projekt A: »Analiza dejavnosti in zasnova spletišča za krajšo dobavno pot gradbenih storitev« ter
- projekt B: »Vzpostavitev enotnega informacijskega sistema za krajše dobavne poti Slovenske Istre«

Prijavitelj operacije je Fakulteta za komercialne in poslovne vede, projektni partnerji pa poleg 11 študentov še gradbeno podjetje Marjan Vocovnik s. p. in organizacija Traven, zavod za ohranjanje kulturne dediščine in razvoj podeželja. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, delno pa Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije.

Na dogodku bosta projektna tima uvodoma predstavila značilnosti krožnega gospodarstva in dobavnih poti ter potek in rezultate omenjenih projektov. Sledila bo okrogla miza Inovativne rešitve za krajše dobavne poti v turizmu in gradbeništvu, na kateri bodo sogovorniki debatirali o pogostosti implementacije krožnega gospodarstva v poslovno prakso, priložnostih, ki jih krožno gospodarstvo in skrajševanje dobavnih poti ponujata, ter vlogi različnih deležnikov pri ažurnejši implementaciji. Sogovorniki okrogle mize bodo predstavniki projektnih partnerjev:
- mag. Vinko Zupančič, prokurist organizacije Traven,
- Gordana Vocovnik, prokuristka podjetja Marjan Vocovnik s. p.,
- študenti (Beno Bencak, Tara Šertel, Simona Skok, Anja Rakovec, Teo Bizjak, Simon Luštrek, Medeja Mahnič, Olivera Milašinović, Katarina Kokalj, Nina Kolar, Anže Krivec).

Dogodek bo povezovala predavateljica podjetništva in trženja na FKPV ter vodja operacije mag. Petra Vovk Škerl.

 logotipi inovativne rešitve 2

Read 183 times petek, 20 oktober 2023 12:40
More in this category: Vabilo na dogodek Projekti na FKPV »

Na strani je 76 gostov in ni članov .

Top