Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Traven

Spletni portal TRAVEN si prizadeva postati specializirani portal za vse, ki želijo negovati in obnavljati kulturno dediščino ter jo tudi uporabljati.  Kamen je vrednota. je sestavina avtohtone krajine, slednja pa prinaša edinstveno konkurenčno prednost od katere se da živeti.

Pri uporabi kulturne dediščine gre zanizkoristnih virov podatkov za turista in obiskovalca. Predstavlja sodoben način prikazovanja in dostopanja do podatkov, bodisi prek zavihkov na vstopni strani, prek iskalnega niza ali pa z uporabo geokodiranih podatkov (prikaz na zemljevidu). Ti pridejo prav še predvsem takrat, ko se nekdo s pametnim mobilnikom ali tablico znajde »pri nas« in ga zanima marsikaj; od znamenitosti, do prostorske orientacije, kje je kaj za pod zob, koristnih informacij in podobno.
Brskanje po bogati zakladnici informacij postane doživetje tudi od doma. Verjetno bomo morali kaj kmalu uspeti še z navideznim potovanjem po naših pokrajinah. Seveda, ničesar ne odtehta izvirne izkušnje.
Koliko stvari vam želimo povedati! So najboljše kar smo uspeli zabeležiti, ohraniti pred pozabo in podoživeti kot mreža predanih razvijalcev vsebin spletnega portala TRAVEN. Dodajamo vrednost in vas vabimo, da se nam pridružite. Baje Angleži vsak dan izumijo 500 novih besed, kaj morda pri nas toliko podatkov tudi ne izgubimo za vedno!

Last modified on nedelja, 26 januar 2020 11:54
More in this category: Projekt Revitas »

Na strani je 322 gostov in ni članov .

Top