Ker je bil ta sprva naravna, nato pa tudi kulturna, jezikovna in celo kulinarična ločnica med Kraško planoto in flišno pokrajino Istre, smo na naših krožnikih združili najboljše in najokusnejše iz obeh pokrajin: pestro sredozemsko kuhinjo smo povezali s kakovostnimi sestavinami in z že pregovorno srednjeevropsko popolnostjo pri pripravi in strežbi jedi. Najboljše sestavine, izjemna kuhinja in odlična postrežba so tako postali porok za kulinarično razvajanje vseh naših obiskovalcev in užitek vseh naših čutov.
Primarno posadko, ki vas bo zazibala v kulinarično omamo, sestavljava krmarja z dolgoletnimi izkušnjami v gostinstvu. Oba sva vrsto let plula pod tujo zastavo, nato pa se odločila, da strneva moči in skupaj zaplujeva pod domačo. Med lonci krmari izkušeni Darijo Franca, med mizami vas z eleganco preseneti Milan Jakac. Zdaj veste, kje spustiti sidro in dopustiti brbončicam, da jih preplavi ocean okusov v lagodnem ritmu bonace?!
Vir:
www.gostilnakraskirob.si