Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit
Urednik

Urednik

events1

07 avg 2017

rrrr

Špargljeva juha

20 apr 2017

Šparglje nalomimo na manjše kose (mehki del), spodnje trde dele skuhamo

Bakala in bianco

20 apr 2017

Bakala moramo najprej potolči in ga namakati v vodi celo noč ali najmanj 4 ure.

Kuhamo ga

Divjega zajca vzamemo iz pajsa (razsola) , ga operemo pod tekočo vodo in dobro obrišemo. Razrežemo ga

Riži - biž

20 apr 2017

V kozici na oljčnem olju popražimo sesekljano čebulo, koščke pancete ali pršuta, dodamo sesekljan česen

Kvašene fritole

20 apr 2017

V skodelico damo zdrobljen kvas, malo mlačnega mleka in sladkorja ter pustimo na toplem, dokler ne vzhaja (se

Polpete iz cuket

20 apr 2017

Bučke operemo, jih naribamo na strgalo, solimo in pustimo približno četrt ure, da se iz njih izcedi

Brodet s sipami

20 apr 2017

Sipe očistimo in narežemo na kose. Zložimo jih v posodo z oljčnim oljem. Dodamo narezano č

V lonec z vodo damo mlad fižol in olupljen, na kose narezan, krompir. Če se odločite, da

V lonec z vodo damo mlad fižol, paradižnik in olupljen, na kose narezan, krompir. Če se odloč

Stran 1 od 170

Na strani je 34 gostov in ni članov .

Top