Spletno stran prenavljamo. Vsa vsebina še ni na voljo na novi spletni strani vendar jo aktivno dodajamo. Hvala za razumevanje.

Za ogled kliknite na spodnji gumb.

Ogled nove strani...
slhrendeit

Kamnite hiše Zelena Istra

Zelena Istra v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki.

Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Tako uvaja ponudbo kamnitih hiš spletni portal www.Adriagate.com . In dalje….. Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Zelena Istra. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Zelena Istra z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Ponudba kamnitih hiš v Istri daje tri zadetke, v celotni Dalmaciji pa prek 100.

Trženjski nagovor
Vrnite se v preteklost in izberite namestitev v kamniti hiši iz naše ponudbe Avtentična Hrvaška. Izberite majhne romantične kamnite hiše na samem, daleč stran od urbanega življenja, ali pa prostrane hiše za celo družino in prijatelje.

Kamnite hiše Hrvaška
Romantične kamnite hiše s pogledom na morje so prava izbira za zaljubljene, saj lahko le zaljubljeni odpotujejo v to pravljico začaranega sončnega zahoda. Ko so enkrat začarani, potem je njihova ljubezen nepremagljiva. Tisti, ki izberejo udobnejše družinske hiše, lahko uživajo v aktivnostih okoli hiše, v globoki senci na terasi ali v morskih aktivnostih na eni ob bližnjih plaž.

Preglejte spletne strani Adriagate.com in preverite, zakaj smo prva izbira za dopust na Hrvaškem! Če potrebujete pomoč pri iskanju namestitve v kamnitih hišah, nas kontaktirajte, saj vam bo naš uporabniški servis odgovoril na vašem jeziku, na voljo pa smo vam sedem dni v tednu.

Vse dodatne informacije o hrvaških narodnih parkih, Unesco spomenikih, destinacijah lahko najdete v »Vodiču skozi Hrvaško«. Podrobni opisi, bogata galerija slik in video prikazi destinacij, plaž in kamnitih hiš vam bodo najbolj pomagali pri izbiri idealne kamnite počitniške hiše za družino in prijatelje.

Občutite življenje, ki so ga davno živeli v teh krajih, izberite namestitev v kamniti hiši in se vrnite v preteklost. Adriagate.com vam nudi bogato ponudbo kamnitih hiš v Istri, Dalmaciji in na otokih. Izberite eno izmed kamnitih hiš in odkrijte čare današnjega Mediterana in Mediterana, kakršen je bil nekoč. Hrvaška in Jadran vas bosta spoznala z naravnimi lepotami in lepotami izvorne hrvaške namestitve v mestih na obali.

Avtentična namestitev Hrvaška
Kamnite hiše so sestavni del »Avtentične namestitve Hrvaške« na rezervacijskem portalu Adriagate.com. Sestavljajo naslednje posebne kategorije namestitev:
• Namestitev ob morju
• Svetilniki
• Hiša na samem
• Kamnite hiše
• Agroturizem

In zopet trženjski nagovor: Ali imate radi posebno atmosfero avtentične namestitve?
Oglejte si spletno stran Adriagate.com in preverite, zakaj smo prva izbira za dopust na Hrvaškem! Če potrebujete pomoč okoli iskanja namestitve iz naše ponudbe prepoznavne Avtentične namestitve, nas kontaktirajte, saj naš uporabniški servis govori tudi vaš jezik, na voljo pa smo vam 7 dni v tednu.

Podrobni opisi, galerija slik in video zapisi destinacij, plaž in avtentične namestitve vam bomo najbolj pomagali pri izbiri idealne zasebne namestitve za dopust z družino in prijatelji. Vse dodatne informacije o hrvaških narodnih parkih, Unesco spomenikih in destinacijah lahko najdete v »Vodiču skozi destinacije na Hrvaškem«, kakor tudi opise več kot 100 hrvaških plaž v »Vodiču skozi Hrvaške plaže«.

Občutite življenje, kakršno se je nekoč živelo na Mediteranu. Adriagate.com vam nudi bogato ponudbo kamnitih hiš v Istri, Dalmaciji in na otokih, ponudbo hiš na samem, namestitev v svetilnikih. Izberite namestitev iz naše ponudbe in odkrijte čare današnjega Mediterana in Mediterana, kakršen je bil nekoč. Hrvaška in Jadran vas bosta spoznala z naravnimi lepotami in lepotami izvorne hrvaške namestitve v obalnih mestih.

Rezervirajte avtentično namestitev iz naše ponudbe na Hrvaškem in uživajte v duhu in tradiciji Mediterana.

Rezervacijski portal Adragate.com
Potniška agencija Adriagate d.o.o. je vodilna incoming turistična agencija, specializirana za počitniško namestitev na Hrvaškem. Že 13 let so organizatorji potovanj in najboljši vodiči po Hrvaški za več kot 200 000 gostov. Delujejo na področju celotne Hrvaške z ekipo, ki šteje več kot 50 profesionalcev, ki so s hitrimi nasveti in priporočili na voljo 7 dni v tednu. Njihova centralna pisarna se nahaja v Splitu, glavnem mestu Dalmacije, medtem ko se poslovalnici nahajata v Rogoznici in Vodicah. Leta 2012 je Adriagate postal mednarodna turistična agencija z odprtjem prve poslovalnice v tujini v Budimpešti (Madžarska). Leta 2013 so odprli pisarno tudi v Budvi (Črna Gora). Njihova spletna stran je prevedena na 13 jezikov, njihov uporabniški servis pa tvorijo govorci v materinščini.

Adriagate.com ima sedež v Splitu in trdijo zase, da niso avtomatizirani booking servis ampak skupina predanih oseb, ki si s priporočili in hitrimi nasveti prizadevajo biti na voljo ves čas. Njihovo osnovno orodje pa je rezervacijski (booking) portal, ki daje uporabniško prijazno izkušnjo in številne filtre za presejevanje ponudbe po željah obiskovalca.

Izrez vstopne strani na uvodu prispevka kaže osnovne spustne zavihke.


V noge uvodne strani ponuja portal partnerske storitve:
+ Sodelovanje z najemodajalci: zainteresirani lastniki počitniških zmogljivosti se lahko sami vpišejo in ponudijo svoje zmogljivosti
+ Pridruženi (affiliate) programi: v kolikor katera spletna stran posreduje stik, ki prinese rezervacijo namestitve, je slednja upravičena do provizije od 5 – 10%
+ B2B podpora: za turistične partnerje zagotavljajo profesionalne storitve na podlagi obsežnih izkušenj; podroben izračun cene, management na samem mestu in on-site inspekcijo.

Vir:
http://www.adriagate.com/Hrvaska-sl/Avtenticna-namestitev-Hrvaska

Read 4098 times četrtek, 28 april 2016 12:52
More in this category: Istrski dvori »

Novo na portalu

cache/resized/2b0220451323c657bff424128f4c2e0b.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/ccaa06b732b04cfa1c3fbf42c26b2aa6.jpg
Kulturne znamenitosti
cache/resized/f9ddf6351f21430ea86e90da7faa6ef4.jpg
Zgodovinski kraji, gradovi in utrdbe
cache/resized/d88d9fe8b5e1a677c1a569cd33ab8984.jpg
Slovenska istra
cache/resized/ab03b41f423d0b604a07060646c54e6c.jpg
Slovenska istra
cache/resized/27c31facb3d18470141cf5e4bb92f316.jpg
Skozi zgodovino

Na strani je 139 gostov in ni članov .

Top